In urma cu doua saptamani am inceput un nou episod in viata mea care presupune ca in urmatoarele 5 luni de zile sa calatoresc mai mult decat am facut-o pana acum si sa locuiesc doar la hoteluri exceptand weekendurile pe care le voi petrece acasa impreuna cu familia mea.

Prima cazare am avut-o la o pensiune rustica dintr-un orasel mic din nord-vestul tarii. Eram curios sa imi vad camera unde urma sa stau cateva nopti. Probabil ca era una dintre cele mai bune pensiuni din orasel dar nu pot sa spun ca am fost deosebit de incantat de conditiile de acolo, dar nici nu pot spune ca am fost dezamagit.

Stilul camerei cu patul, dulapul, noptierele si masa din lemn nu se potrivea cu cel din baie unde mai putina faianta si o alta culoare a acesteia exprima mult mai bine asa numitul stil rustic ce vroia sa fie scos in evidenta.

Luate separat cele doua incaperi nu aveam ce sa comentez.

Va dati seama ca nu pot sa trec cu vederea lenjeria de pat. Lenjeria de pat are un impact esential in desavarsirea stilului ales pentru camera. La stilul rustic al camerei se potriveau mai multe variante...  Ma asteptam sa gasesc o lenjerie de pat in carouri dar am gasit o lenjerie de pat alba si nefosnitoare .....

O lenjerie de pat alba si fosnitoare sper sa o gasesc maine la hotelul de **** unde voi fi cazat saptamana viitoare.