Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi


Cumperi online fara risc !

 

Garantia "cel mai mic pret"  

In cazul in care in termen de 7 zile de la achizitie  gasesti in Romania un pret mai mic la acelasi produs iti rambursam diferenta iar la urmatoarea comanda iti  oferim un discount de 20%. 

Garantia "30 zile sa te hotarasti" fara costuri de retur

Ne place sa avem timp, probabil si tie ;) Iti oferim 30 de zile ca sa te hotarasti daca vrei sa pastrezi produsul cumparat de la noi, atata timp cat produsul este nefolosit, nespalat si nedesfacut sau deteriorat.  Returul trebuie trimis prin Posta Romana pe cheltuiala noastra iar in maxim 15  zile lucratoare de la primirea coletului iti vom returna banii prin transfer bancar.

Garantia "produsului identic cu cel comandat" fara costuri de retur

Iti oferim posibilitatea de returnare a produsului in termen de 30 de zile, pe cheltuiala noastra, in cazul in care produsul primit nu corespunde cu prezentarea de pe site si nu doresti sa il pastrezi. Garantam atata timp cat produsul este nefolosit, nespalat si nedesfacut sau deteriorat. Returul trebuie trimis prin Posta Romana pe cheltuiala noastra iar in maxim 15  zile lucratoare de la primirea coletului iti vom returna banii prin transfer bancar.

Garantia "livrare gratuita*"

*Platim noi in locul tau costurile de transport efectuate prin Posta Romana pentru valori mai mari de 200 lei.

Garantia consilierii gratuite "fara obligatia de a cumparara de la noi"  

In cazul in care ai nevoie de sfatul unui specialist privind alegerea produsului potrivit cu decorul existent in camera sau biroul tau, sau chiar definirea unui stil anume, te ajutam gratuit si cu placere fara sa fii obligat sa cumperi de la noi (dar stim ca vei cumpara pentru ca vindem produse frumoase ;)