Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Politici de confidentialitate

Site-ul www.rozette.ro este proprietatea Societatii Comerciale ROZETTE ONLINE SRL-D , inregistrata la Registrul Comertului ARAD sub nr. J2/781/16.07.2015 si CUI 34784778

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile publicate pe site reflecta realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.
Clientii www.rozette.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda si in cat timp va ajunge la ei. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.
Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
Produsele comercializate prin intermediul www.rozette.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului strain si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.
Preturile afisate pe www.rozette.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la oficiul postal/curier.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea ROZETTE ONLINE SRL-D nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

GARANTIA COMERCIALA A PRODUSELOR

Se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.

DISPUTE SI CONFLICTE. DREPT APLICABIL. LITIGII

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.rozette.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al ROZETTE ONLINE SRL-D a defectului reclamat.
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca aveti probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@rozette.ro sau 0744.513.791

UTILIZAREA VOUCHERELOR/CUPOANELOR DE REDUCERE

  • in caz de retur, valoarea voucherului nu este returnata si nu poate fi refolosita;
  • in situatia in care se opteaza pentru restituirea banilor in caz de retur, se va restitui valoarea platita pentru produs, si nu valoarea voucherului.

 

CORESPONDENTA ELECTORNICA

Prin inscrierea pe site/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, uitlizatorii/clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a  firmei ROZETTE ONLINE SRL-D si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale, participarea la concursuri, promotii, transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

POLITICA DE RETURNARE

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa la care a fost trimisa comanda.
Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi la adresa de email contact@rozette.ro sau la numarul de telefon 0744.513.791 si sa mentionezi numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse. In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar  specificat de catre client in notificarea trimisa.

COMENTARII SI SUGESTII

Orice comentarii si sugestii referitoare la serviciile si produsele oferite de rozette.ro pot fi transmise pe adresa contact@rozette.ro